2015. szeptember 28., hétfő

OFF


Na hát sziasztok most nem egy fejezettel jöttünk nektek,hanem felmerült bennünk egy ötlet,hogy mi lenne,ha abnormális karakter párosokkal írnánk egy-egy rövidebb ficet. Amelyik páros lesz az első-három helyezett azok meg lesznek írva,amilyen hamar csak tudjuk hozzuk is. De nem is húznám tovább az időt. Íme a 8 abnormális karakterpár: (természetesen,ha egyik sem tetszik,akkor te is írhatsz kommentbe,hogy neked ki lenne az a páros akikkel szívesen olvasnál egy kisebb történettől eltérő ficet)
-  Alex x Caleb 
- Alex x Hektor
- Riley x Ryan
- Iza x Zorall
- James x Abby
- Will x Martyn x Ace
- Will x Skye
- Will x Hannah
További szép napot kívánunk nektek és reméljük,hogy sokan fogtok szavazni ;) Hajrá mindenki :-* ❤

19 megjegyzés:

  1. Will x akarki c: (errol en nem tudtam btw szoval en is irok ide mert miert ne xD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD belturtal Pep? Csak mert 5 parrol volt szo xD

      Törlés
    2. Persze XD mindjart atirom h nemtudommennyi van most xD

      Törlés
    3. :D na ha már beletúrtál én kérek egy Will x Hannaht :D

      Törlés
  2. na - most ekkor elküldök pár embert valamerre eme komment miatt - három will x skye és kettő will x ace x martyn rendel + még egy valami A SZABI HÚGÁNAK feltéve ha az a telefonbeszélgetés erről szólt, mert egy árva kukkot sem értettem

    VálaszTörlés
  3. Skye x Ace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Emma :D

    VálaszTörlés
  4. óó igen!! Sky & Ace <3 <3 ;)

    VálaszTörlés