2014. december 23., kedd

I'll upload them asap!!

Heyyo! 

Itt Pepi c: Nos, felőlem már egy kicsit rég hallhattatok, mivel nem nagyon volt gépem az elmúlt két hétben, és fejezetet is rég raktam fel. Ez fogható arra, hogy masszív ihlethiányon vagyok túl, amiből egy kicsit a démonok között segített kihúzni, meg az, hogy volt egy kisebb - nagyobb - úgymond, szünetem. De aggodalomra semmi ok, ezalatt aktívkodtam, legalábbis, amikor éppen nem videót néztem, vagy vásárolni voltam, mert most az elmúlt három napban annyit voltam a szüleimmel vásárolni, mint azt eddig nagyjából két héten belül. A lényeg az, hogy van három darab kész fejezetem, meg egy mindenképp vár még a megírásra, mert Anne-nek megígértem, hogy lesz egy Will fejezet. 

Na meg persze Anne ötlete alapján ezt kénytelen voltam megosztani veletek, mert jópofa ötletnek tűnt megmutatni, hogy vannak ám ötleteink, itt szervezgetünk egy csomó mindent, csak írjuk már meg végre!:D 

Szóval csak annyit akartam mondani, hogy visszatértem, és nemsokára jön, ha minden igaz négy fejezet, és hogy ne hagyjalak benneteket full sötétségben, Ryan - Riley - Ryan - Will sorrendben fogom őket feltölteni. Köszönöm a türelmeteket, és imádlak titeket! c:

Pusza; Pepi



*A képekért köszönet Anne-nek, meg egy kicsit belenyúltam én is a szerkesztésbe xD*


* I'll upload them asap; Feltöltöm őket, amint lehetséges, asap = as soon as possible

4 megjegyzés:

  1. és tényleg megtette XDDDDD

    és Nessa! megint nem te irsz elosszor kommenntet,beeeeeeeeeeeeeeeee... :D :P :D
    (cseszett brazil billentyu XP...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mondtam, hogy kirakom! xD és ha én azt mondom, akkor az úgy is lesz:3

      Törlés
    2. Anne: Ha ha ha
      Pepii: Jól tetted ;) :D

      Törlés
  2. csak álltalában heteket késik :P :D :D :D

    VálaszTörlés